Bruiloft versiering

Bruiloft versiering

Ben je momenteel bezig met het voorbereiden van een geweldige bruiloft? Een enorm leuke klus, maar het verzorgen van de bruiloft versiering vergt veel creativiteit en inlevingsvermogen. Geen zorgen, voor een écht originele aankleding van jouw mooiste dag ben je bij ons aan het goede adres. Magie en romantiek gaan hand in hand met de bruiloft versiering van Firma Verslingerd!

bruiloft versiering fotoBruiloft versiering foto’s

Op de achtergrond zie je foto’s voorbij komen van feesten die wij hebben versierd. Je ziet gelijk wat voor prachtige sfeer onze slingers aan een feest kunnen geven. Bekijk gerust nog meer foto’s van evenementen die wij hebben versierd in onze galerij.

Bruiloft versiering huren

Je kunt uiteraard je bruiloft versiering compleet zelf verzorgen, maar wij nemen dit werk graag voor je uit handen. Je huurt bij ons eenvoudig een prachtige versiering voor jouw bruiloft, waarmee je verzekerd bent van een prachtige en sprookjesachtige versiering. Nieuwsgierig? Lees dan meer over onze werkwijze en de manier waarop wij jouw feest kunnen verslingeren!

bruiloft versiering makenBruiloft versiering maken

Het zelf maken van je bruiloft versiering is een ontzettend leuk, maar arbeidsintensief proces. Ons idee is ook ooit begonnen met het maken van slingers voor onze bruiloft! We hebben er een prachtige dag aan overgehouden, maar we beseften ons ook dat het dusdanig veel werk was dat we anderen met ons enthousiasme en ervaring vast kunnen helpen. En dus organiseren we ook slingerdagen. Slinger mee… gewoon, omdat het leuk is om te doen!

Bruiloft versiering Amsterdam

Firma Verslingerd heeft veel feesten in de omgeving van Amsterdam verzorgd, maar we leveren natuurlijk slingers door het hele land (we hebben feesten versierd in Haarlem, Zeewolde, Amersfoort, enz). In onze prijs zit in principe het brengen (bv naar Amsterdam) en ophangen van de slingers inbegrepen, dus laat je bruiloft versiering door ons verzorgen en je weet zeker dat de mooiste dag van het bruidspaar onvergetelijk indrukwekkend wordt!