Mijn feest

Jouw feest ook verslingeren?

Zoek je een originele manier om jouw evenement te versieren? Dan ben je hier op het juiste adres! Een feest versieren is vakwerk en onze slingers zorgen ervoor dat jouw feest écht een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gasten.

Voor elk evenement een slinger

We denken graag met je mee om jouw evenement tot een geweldig succes te maken. Of het nu gaat om de aankleding van een bruiloft, bedrijfsfeest of een compleet festival, onze slingers geven jouw evenement een magische en sprankelende uitstraling! We hebben slingers in allerlei kleuren en maten. En als we een bepaald soort slinger niet hebben, dan kunnen we deze natuurlijk in overleg speciaal voor jouw evenement ontwikkelen. Misschien heb je zin om zelf mee te slingeren?

Hoe gaat dat, een feest versieren?

We willen je graag een goede inschatting geven hoe we jouw ruimte zo mooi mogelijk kunnen verslingeren. Om een indruk te krijgen, vragen we je een paar foto’s van de ruimte te mailen (zie formulier rechts in beeld). Vervolgens gaan we met je in gesprek om je wensen over het feest versieren verder uit te werken. Je kunt 1 of enkele sets slingers huren, in 1 set zitten zo’n 35 slingers van gemiddeld 15 meter lengte. Zodra we tot een mooi beeld zijn gekomen, komen we uiteraard ruim op tijd om de slingers op te hangen.

Handig om te weten…

We hebben al redelijk wat feesten verslingerd, waardoor we nu met zekerheid kunnen zeggen: onze slingers zijn goed bestand tegen weer en wind! Zelfs onze witte set heeft een outdoor evenement van 5 weken perfect doorstaan. Daarnaast vermelden we graag dat we door een paar verbeterslagen nu slingers hebben ontwikkeld die brandvertragend zijn gemaakt.

Wat kost een verslingerd evenement?

Je begrijpt dat onze slingers voor elk evenement op maat bewerkt worden, dus een exacte prijs is moeilijk te geven. Maar we willen je wel graag een indicatie geven wat het kost om jouw evenement te laten verslingeren. Gemiddeld vragen we als opstartkosten €500, je huurt hiervoor 1 dag een set slingers en wij hangen ze voor je op. Als je meerdere sets huurt, dan maken we graag een offerte op maat. Voor langere periodes rekenen we vervolgens per dag een extra bedrag.