Het verhaal

Hoe verslingeren ontstond

In het voorjaar van 2013 besloten Manon Breuker en haar man het avontuur van een huwelijk aan te gaan. Uiteraard hadden ze voor hun trouwfeest een mooie aankleding nodig. Samen met haar vriendin Jedidjah Faber besloot Manon het feest een uniek beeld te geven. Dit beeld werd een samensmelting van veel slingers, gecentreerd vanuit één punt; de verbindende schakel van het feest.

De slingers die Manon en Jedidjah in gedachten hadden, moesten met de hand gemaakt worden; een gigantische klus. De conclusie werd al snel duidelijk: om alles op tijd af te krijgen was er versterking nodig om de slingers te maken. Zo ontstonden de slingerdagen: een groep vriendinnen die wilden bijdragen aan het trouwfeest en bovendien wel behoefte hadden aan een ongedwongen dag slingers maken. Het maken van de slingers verliep toen vlot met vrolijke en verslingerde vrouwen tot gevolg!
Jedidjah Faber Manon Breuker

Jedidjah Faber en Manon Breuker slingeren verder

Het uiteindelijke resultaat was tijdens het trouwfeest zo indrukwekkend dat de vraag naar de slingers opeens uit allerlei hoeken kwam; een onverwacht groot succes! Geïnteresseerden gaven aan dat het beeld van de bruiloft enorm pakkend was en wilden ook hun eigen feest op een dergelijke manier versieren. Jedidjah en Manon wilden het ontstane enthousiasme niet meer loslaten en begonnen spontaan te slingeren voor een volgende bruiloft. Zonder dat ze het doorhadden was een nieuwe rage begonnen en niet veel later werd  Firma Verslingerd een feit.

De gedachte

Firma Verslingerd staat voor een concept, een gedachte, een gevoel…

duurzaamheid

de eerste indruk maak je maar 1 keer

versterken van emotie bij een speciale gebeurtenis

mensen bij elkaar brengen

verbondenheid

emotie kan je ophangen als het met gevoel tot stand is gekomen

Herken je dit gevoel? Dan hebben we een goede basis om ook jouw feest te verlingeren!