Slingerdagen

Wil jij ook slingeren?

slingerenBen je enthousiast geraakt door de manier waarop wij werken en wil je hier graag deel van uitmaken? Je hoeft niet perse slingers te huren om verslingerd te raken, doe bijvoorbeeld eens mee met een slingerdag!

Wat zijn slingerdagen?

Het ontwikkelen van onze slingers is een arbeidsintensief proces. Dit proces zouden we misschien kunnen uitbesteden, maar dat is nou juist wat we niet willen. Ons idee is om de productie van de slingers te gebruiken om hier gezellige en sociale dagen van te maken, waarbij we mensen samenbrengen die vervolgens op een informele manier tijd met elkaar doorbrengen. Werken met je handen maakt dat je even helemaal anders bezig bent dan normaal en bovendien ontstaan dan ook vaak boeiende gesprekken.

Zin om mee te slingeren?

Slingerdagen variëren in lengte; soms een middag, dan een avond, af en toe een hele dag. Je bent altijd welkom om mee te doen tijdens een volgende slingerdag, meld je aan via het formulier rechts in beeld. Zorg jij voor een gezellige en positieve inbreng? Dan regelen wij natuurlijk dat de innerlijke mens niet vergeten wordt!

Slingers maken